Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șoc în lumea muzicii. Un faimos artist a fost împușcat mortal în Los Angeles

Nipsey Hussle, un cunoscut rapper american, a fost împușcat în Los Angeles, în fața magazinului de haine pe care îl deținea, scrie presa din SUA.

Șoc în lumea muzicii. Un faimos artist a fost împușcat mortal în Los Angeles
Comentează 0

Nipsey Hussle, rapper american aflat în plină ascensiune, a fost împușcat de mai multe ori în Los Angeles, în ceea ce pare a fi un conflict între bande.

Dus la spital de urgență, Nipsey Hussle a fost declarat mort. Alte două persoane au fost rănite în timpul incidentului. Atacul a avut loc lângă magazinul său, Marathon Clothing. 

Identitatea suspecților nu este cunoscută. „În prezent nu avem informații despre suspecți, vom oferi mai multe detalii pe măsură ce acestea vor deveni disponibile”, au scris reprezentanții LAPD, potrivit Los Angeles Times.

Deloc întâmplător, rapperul urma să se întâlnească cu Poliția chiar azi, pentru a discuta despre calmarea violențelor dintre bande. Informația a fost oferită de un oficial al Poliției din Los Angeles. 

Nipsey Hussle, pe numele său real Ermias Asghedom, a crescut chiar în Los Angeles și a mărturisit că a făcut parte dintr-o bandă, pe când era adolescent.

Nipsey Hussle se anunța drept un artis cu viitor pe scena rapp-ului american. Albumul său de debut „Victory Lap” a fost nominalizat la Best Rap Album la Premiile Grammy din 2019.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite