Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sinucidere, accident sau CRIMĂ? Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o mașină, la câțiva kilometri de Săvârșin

O anchetă este în desfășurare în satul arădean Pârnești, unde în cursul zilei de luni o mașină a fost cuprinsă de un incendiu, iar în interiorul acesteia a fost găsit carbonizat un bărbat

Sinucidere, accident sau CRIMĂ? Un bărbat a fost găsit carbonizat într-o mașină, la câțiva kilometri de Săvârșin
Comentează 6

UPDATE: Polițiștii au reușit să identifice victima. Este vorba de un bărbat de 65 de ani, din Birchiș, care era și proprietarul mașinii. Localnicii spun că acesta era în evidențe cu prombleme mari de sănătate. Totuși, polițiștii și procurorii nu pot spune deocamdată dacă a fost vorba de sinucidere, urmând să stabilească acest lucru doar după efectuarea necropsiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, George Pleșca, un bărbat din satul Pârnești, care aparține de comuna Săvârșin, a sunat la 112, anunțând că un autoturism arde generalizat. Martorul nu s-a putut apropia de vehicul, temându-se să nu explodeze.

Echipaje ale pompierilor din Săvârșin și Birchiș s-au deplasat la locul incidentului și au stins incendiul, găsind în autoturism un bărbat carbonizat. Pompierii au constatat că scaunul șoferului era lăsat pe spate, iar din primele cercetări rezultă că incendiul a pornit din interiorul autoturismului.

Polițiștii sosiți pentru cercetări nu au putut stabili, deocamdată, identitatea bărbatului, urmând să verifice cui aparține autoturismul. Localnicii au spus că nu cunosc mașina.

După stabilirea identității victimei, polițiștii și procurorii vor cerceta împrejurările în care a murit, respectiv dacă a fost vorba de o sinucidere, un accident sau un act criminal.

Satul are în jur de 150 de locuitori și se află la aproape 100 de kilometri de municipiul Arad, într-o zonă izolată și fără semnal la rețelele de telefonie mobilă.

Foto: arhivă

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite