Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep începe în forță turneul Indian Wells. A spulberat-o pe Pliskova

Simona Halep a început în forță turneul californian de la Indian Wells în care își poate apăra supremația în tenisul feminin. Simona Halep s-a impus în două seturi, după o oră și 15 minute de cehoaica Krystina Pliskova, locul 77 WTA, scor 6-4, 6-4. Simona Halep a declarat, după debutul cu victorie la Indian Wells, că se aştepta la un meci dificil cu cehoaică.

Simona Halep începe în forță turneul Indian Wells. A spulberat-o pe Pliskova
Comentează 0

Simona Halep a fost condusă la începutul primului set, 3-1, dar a revenit de la 3-4 la 6-4 printr-un șir de trei game-uri foarte incisive.

Simona Halep a intrat în forță în setul al doilea și s-a distanțat la 3-0 în doar 8 minute. Cehoaica a revenit cu două break-uri și meciul s-a echilibrat. După acest moment de cumpănă, Halep și-a revenit și a încheiat socotelile rapid: 6-4.

Simona Halep trece fără mari emoții în turul trei de la Indian Wells. Halep o va întâlni în turul următorul pe câștigătoarea partidei dintre americanca Caroline Dolehide și slovaca Dominika Cibulkova [30 WTA].

Simona Halep a declarat, după debutul cu victorie la Indian Wells, că se aştepta la un meci dificil cu jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, dar a fost pregătită să dea totul pe teren şi să lupte pentru a obţine victoria.

Nr. 1 mondial mărturisește că statutul de lider îi dă emoții, dar spune că fanii - numeroși - pe care îi are în Statele Unite sunt cei care o fac să încerce să dea „tot ce are mai bun" și să o motiveze în perseverență.

"Azi, nu a fost un meci uşor cu Kristyna. Ea loveşte foarte puternic la seviciu şi a fost un pic dificil, dar sunt fericită că am putut câştiga primul meci aici şi am şansa de a juca din nou pe acest teren frumos. Eu trebuie să muncesc la fiecare meci - şi acesta a fost unul dificil -, dar mă aşteptam la asta şi am fost pregătită să joc, să muncesc şi să lupt. Am vrut doar să rămân agresivă, chiar şi atunci când ea lovea puternic şi am fost un pic împinsă în spate şi nevoită să mă apăr", a spus Halep dup[ meci.

SIMONA HALEP - KRYSTINA PLISKOVA Simona Halep, 26 de ani, a făcut un anunț îngrijorător înaintea meciului de descidere. Sportiva noastră a admis că a avut probleme în urmă cu doar câteva zile, lucru ascuns la acel moment.

SIMONA HALEP  "Când am venit la Indian Wells, eram puţin supărată. Nu simţeam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a zis «Ai lipsit 3 săptămâni şi e normal ce se întâmplă»", a explicat Simona Halep, care a debutat la Indian Wells direct în turul secund.

Indian Wells 2018 // SIMONA HALEP - KRYSTINA PLISKOVA Simona Halep a continuat: "Nu simt presiune, mai ales de când am devenit lider mondial, îmi place să fiu pe cea mai înaltă treaptă în ierarhia mondială şi desigur aşteptările sunt mai mari acum. Eu aştept mai mult de la mine, dar în acelaşi timp încerc să înţeleg ce se întâmplă cu mine"

Statistica primului set cu Pliskova

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite