Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simfonia Florilor vă încântă în week-end!

Florile şi muzica vor încânta arădenii în acest sfârşit de săptămână. Simfonia Florilor de Toamnă va avea loc vineri, sâmbătă şi duminică şi va aduce în centrul orașului un spectacol de culoare și lumină, flori, aranjamente florale și concerte de muzică ușoară.

Simfonia Florilor vă încântă în week-end!
Comentează 0

În Piaţa Avram Iancu şi pe strada Meţianu vor putea fi văzute expoziții de aranjamente florale și decorațiuni specifice sezonului. Expozițiile vor putea fi vizitate vineri, 5 octombrie 2018, începând cu ora 14.00 sâmbătă, 6 octombrie și duminică, 7 octombrie, începând cu ora 10.00.

Două companii de spectacole stradale din Londra și Praga vor aduce la Arad personaje colorate ce vor reprezenta nimfe și fluturi. 

Acestea vor defila pe picioroange pe timpul zilei iar seara vor oferi spectacole de dans și lumină, după ce vor îmbrăca ținute speciale, luminate cu LED-uri în diverse culori.

Vor susţine concerte Nova Band, Alexandra Roșca, Mario Band și Old Lady Band şi elevii Colegiului Național de Arte „Sabin Drăgoi“ din Arad și elevii de la Școala Populară de Arte Arad.

Evenimentul este organizat de Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite