Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

#Șî eu!!!

Nu este un secret pentru nimeni că nu am fost unul dintre fanii mișcării #Rezist. Și nu prea sunt nici în momentul de față, deși, pe alocuri, trebuie să recunosc că au și haștagii dreptate câteodată. Nu îmi place însă că sunt pripiți, având în vedere că au vrut să răstoarne un Guvern instalat în urma unui vot masiv, imediat după alegeri și unii dintre ei cam extremiști. Și vă pot da exemple nenumărate, de la Sandi Matei, Mălin Bot, până la Cristian Dide și alții...

#Șî eu!!!
Comentează 0

Campania inițiată de omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a construit din banii lui, în mod demonstrativ, primul metru de autostradă din Moldova, este însă altceva. Cu totul și cu totul altceva. În primul rând este un strigăt de disperare al nostru, al tuturor românilor, care ne-am săturat să mai fim bătaia de joc a guvernanților. Este expresia eșecului unei clase politice care promite marea cu sarea, dar când vine vorba să facă ceva, aruncă doar praf în ochii alegătorilor, cum a fost și cu creșterea salariilor, aproape anulată de transferul contribuțiilor la angajat, cum este și cu lupta pentru drepturile omului, împotriva abuzurilor din Justiție, care trebuie să recunoaștem că au fost, dar care au fost transformate într-un alibi perfect invocat de Dragnea, cel prins cu mâța-n sac, de cei pe care îi curta asiduu pe când nu era atât de influent.

Da domnilor pesediști, România are nevoie de autostrăzi, pentru că stă încă prost la capitolul infrastructură. Și stă prost din cauza unor indivizi ca Nelu Iordache, dar și a unor firme gen Tel Drum, stă prost din cauza „comisioanelor” care sunt cerute de factorii de decizie atunci când se scoate la licitație o lucrare, stă prost că nu sunt accesate fonduri europene, cu toate că am avea posibilitatea, și stă prost din cauza proastei gestionări a resurselor. Nici nu este de mirare, când oameni ca Viorica Dăncilă sunt trimiși să conducă un Guvern, doar pentru că au o singură mare calitate, sunt docili, iar sforile sunt trase de tot felul de personaje dubioase, din țară și uneori din străinătate. Noroc cu „Statul paralel”, care poate că a existat, dar cu siguranță nu la nivelul poveștilor spuse de Dragnea, că are și PSD pe cine să arunce vina, că altfel nu ar mai avea pe unde să scoată cămașa. 

Iar când vine unul ca Mandachi și spune lucrurilor pe nume, este făcut șmecher și i se mai aruncă și o găleată de zoaie în cap, fiind acuzat de tot felul de tâmpenii. Dar nu este nimic, toate acestea se vor deconta la alegeri. Românii care au stat 15 minute pe 15 martie au înțeles că așa nu se mai poate. Nu de alta, dar printre altele, România vrea autostrăzi! #Șî eu!!!   

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite