Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sexy-inspectoarea PSD Violeta Varga se vrea director de şcoală!

Celebra deja Violeta Varga, celebră pentru pozeze în ipostaze sexy de pe reţelele de socializare, revine în atenţia publică.

Sexy-inspectoarea PSD Violeta Varga se vrea director de şcoală!
Comentează 8

Anul trecut, Violeta Varga a fost numită pe un post de conducere în Inspectoratul Şcolar Judeţean. La vremea respectivă, Violeta Varga era într-o relaţie cu fratele prefectei Florentina Horgea, Aurel Curta, apropiat al deputatului PSD Dorel Căprar. Numirea însoţită de pozele sexy de un gust îndoielnic au şocat opinia publică arădeană şi naţională, iar valul de proteste a dus la revocarea deciziei şi curmarea bruscă a carieirei Violetei Varga la Inspectoratul Şcolar.

Încurajată de ascensiunea mult mai celebrei Vioricăi Vasilaca Dăncilă, Violeta Varga revine în atenţia publică zilele acestea, când candidează pentru funcţia de director la Şcoala Gimnazială Adam Nicolae din Arad. Probabil se consideră că a trecut suficient timp pentru liniştirea apelor în urma scandalului de anul trecut. Informaţiile noastre spun că Violetei Varga i se netezeşte calea spre funcţia de director. După decesul fostului director al şcolii, a fost numit director cu detaşare un învăţător din cadrul unităţii respective. Sursele noastre spun că acesta nu a mai primit împuternicire pe mai departe, funcţia urmând să revină Violetei Varga. Interviul pentru ocuparea funcţiei va avea loc în 14 august, conform informaţiilor publicate pe site-ul ISJ.

După scandalurile de anul trecut, Violeta Varga şi-a reluat pasiunea pentru fotografii tip manele, cu buze lucioase şi machiaj strident, dar au dispărut fotografiile cu decolteuri pozate ostentativ. În postările sale şi-au făcut loc şi distribuirea unor materiale care au legătură cu şcoala, „comentate” aproape monosilabic. Niscai cugetări să vedem cum scrie/gândeşte, n-am găsit.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite