Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sevil Shhaideh, pusă sub acuzarea de DNA!

Audiere neaşteptată la DNA. Vicepremierul Sevil Shhaideh a sosit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în jurul orei 11.00, pentru a da explicaţii în faţa procurorilor, anunţă Realitatea Tv. Aceasta a venit însoţită de avocat iar după jumătate de oră a ieşit şi a spus că a fost audiată în calitate de suspect, într-un dosar de corupţie. Reamintim că în ultimele două săptămâni, Victor Ponta şi Sorin Grindeanu au fost audiaţi la DNA, dar au precizat că au venit în calitate de martori.

Sevil Shhaideh, pusă sub acuzarea de DNA!
Comentează 0

UPDATE. 11 28 Sevil Shhaideh este urmărită penal, în calitate de suspect. Aceasta a confirmat informaţia când a ieşit de la audieri: "Am fost informată asupra calității procesuale pe care o am în acest dosar. Am calitatea de suspect și mai multe nu vă pot declara, fiind o anchetă penală în curs. În acest moment mi s-a adus la cunoștință această calitate. Mă prevalez de toate drepturile pe care le am și o să analizez împreună cu avocatul documentele", a afirmat Shhaideh.

Vicepremierul nu a răspuns la întrebarea jurnaliștilor dacă își va da demisia după ce a fost pusă sub acuzare în acest dosar. 

Mai jos, VIDEO de la ieșirea de la DNA

 

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite