Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Set, meci la Onești

Set, meci  la Onești
Comentează 0

Scor de tenis la meciul de fotbal feminin pe care l-a susținut echipa arădeană ”Piros Security ”la Onești împotriva lui FC  din localitate.  Starul echipei a fost veșnic ” tânăra ”, Florica Lihet, autoarea a trei goluri, unul mai frumos ca altul.
Flori  e ca vinul ,  cu cât este mai  vechi , cu atâta este mai bun” a declarat antrenorul arădencelor, Gigi Cameniță. După ce Olariu și Danciu au dus  tabela la 0-2, Forica Lihet a driblat trei jucătoare adverse și a înscris cu un frumos șut la vinclu. Tot ea va face 0-4, cu un gol reușit dintr-o lovitură liberă directă , sub bară . Tot la vinclu va înscrie , pentru 0-5  , mezina lotului, Mihăilescu, iar cum ce e a Cezarului e a Cezarului, Lihet prinde un șut în colțul lung al portii celor de la Onești și stabilește scorul final, 0-6.
Aștept să își revină după o accidentare, >săgeata<  echipei, Andreea Balaș, una dintre cele trei surori foarte talentate din localitatea Șeitin” a mai spus Cameniță.
În acest moment arădencele sunt pe locul al treilea în clasament, dar dacă vor învinge în meciul restanță de joi,  pe Banatul Girls Reșița, vor urca pe prima treaptă a podiumului
Meciul de joi va începe la ora 15 și se va desfășura pe stadionul din Șiria
Fetele  sunt răsplătite  financiar de către Pavel Piroș după fiecare victorie.
Iată echipa învingătoare în meciul de la Onești:
Meszaros – C. Balaș, Lihet, Talabă, Kolop, Danciu, Doroți, Olariu, Mihăilescu, Muscă (Țînțar), A. Balaș.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite