Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sesiune de Comunicӑri Ştiinţifice Studenţeşti, ediţia a XXI-a la UAV

Sesiune de Comunicӑri Ştiinţifice Studenţeşti, ediţia a XXI-a la UAV
Comentează 0

Studenții de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, „Coriolan Drăgulescu” Institute of Chemistry, Timisoara şi Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad participă fizic sau online la Sesiunea de Comunicӑri Ştiinţifice Studenţeşti, Ediţia a XXI-a, 2023, organizată de Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism şi Protecţia Mediului, din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad, în perioada 29-31 mai 2023.

„Susținerea cercetării și implicarea studenților în munca de cercetare reprezintă o prioritate pentru universitatea noastră. Ne bucură numărul mare de participanți, implicarea studenților din mai multe centre universitare ceea ce crează premisele unor colaborări benefice pentru comunitatea academică. Felicit colegii de la FIATPM pentru munca lor, pentru consecvența cu care organizează an de an această sesiune” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

„La acest eveniment sunt prezentate cele mai noi rezultate ale cercetării obţinute de către studenţi, sub coordonarea cadrelor didactice universitare, din domeniile: Ingineria şi ştiinţa mediului, Protecţia mediului, Biodiversitate, Sӑnӑtate, Biologie Aplicatӑ (Secţiunea I);Tehnologie alimentarӑ, Inginerie alimentarӑ, Nutriţie, Calitate şi siguranţӑ alimentarӑ, Management agroturistic, Sustenabilitate (Secţiunea II)” a precizat prof. Dana Copolovici, Dr. Habil.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism şi Protecţia Mediului cu sprijinul Ministerului Educației, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Societatea de Chimie din România, Societatea Naţională de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, ROMSILVA și Parcul Natural Lunca Mureşului.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite