Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: ,,Românii au dreptul să decidă cine guvernează"

Sergiu Bîlcea: ,,Românii au dreptul să decidă cine guvernează
Comentează 0

În opinia liberalilor arădeni, alegerile anticipate sunt soluţia corectă, după ce a fost votată moţiunea de cenzură a PSD. 
„Cetăţenii au ieşit în număr mare la vot în anul 2019 şi au dat o direcţie europeană României. PNL a intrat la guvernare prin presiunea pe care votul românilor şi opinia publică au exercitat-o asupra politicienilor. Iată că acum pentru parlamentarii PSD, interesele de partid sunt din nou mai importante decât voinţa românilor. Eu cred că românii au dreptul să decidă cine îi guvernează, de aceea soluţia de ieşire din criză o reprezintă organizarea alegerilor anticipate. 
Astfel, vom avea mai repede un guvern legitim, pe care îl doresc românii, care poate să lucreze cu o majoritate parlamentară stabilă şi care să nu fie blocat, ameninţat de o majoritate parlamentară fără legitimitate. Ludovic Orban şi PNL au demonstrat că nu pot fi şantajaţi de către PSD, opţiunea noastră clară este să ne întoarcem la cetăţeni”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.


 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide