Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Respectaţi regulile pentru a-i proteja pe cei dragi, pe cei vulnerabili, pentru a evita adâncirea crizei economice”

În contextul în care, în ultimele zile, România s-a confruntat cu o explozie a cazurilor de coronavirus, înregistrându-se noi recorduri negative, în condițiile în care boala și-a făcut din nou simțită prezența în județ, Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, face un apel către arădeni.

Sergiu Bîlcea: „Respectaţi regulile pentru a-i proteja pe cei dragi, pe cei vulnerabili, pentru a evita adâncirea crizei economice”
Comentează 0

„Nu trebuie să ne întoarcem la starea de urgenţă – costurile economice, sociale ar fi imense. În acelaşi timp, trebuie să protejăm sănătatea, viaţa. Preşedintele Iohannis a avut o poziţie corectă: România a luat măsuri de combatere a pandemiei la timp şi nu trebuie să pierdem acum ce am câştigat! Este momentul ca fiecare dintre noi să facă ce depinde de el: respectaţi regulile pentru a-i proteja pe cei dragi, pe cei vulnerabili, pentru a evita adâncirea crizei economice care ne va afecta pe toţi. La Arad, sistemul medical şi comportamentul oamenilor au făcut diferenţa. Aici am fost expuşi puternic dar am reuşit să fim un exemplu de succes, cu cazuri foarte puţine. Haideţi să continuăm la fel!”, susține Sergiu Bîlcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite