Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Pregătim Târgul Economiei Arădene”

Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, a vizitat S.C. Moda S.A. Arad, una dintre firmele importante ale orașului.

Sergiu Bîlcea: „Pregătim Târgul Economiei Arădene”
Comentează 1

„Administrația susține brandurile locale. Aradul are o economie dinamică, o economie care se bazează pe inițiativa privată locală și pe atragerea unor investiții externe. Prosperitatea unei comunități este dată de inițiativă, de munca oamenilor, de organizare.

M-am bucurat să văd la Moda o afacere care constituie de mult timp un brand local, cu recunoaștere națională și internațională, o firmă care merge bine și care se bazează pe performanță.

M-am convins că aici ideile bune, munca dedicată se împletesc cu pasiunea pentru modă, pentru frumos. Doamna Monica Fufezan este un manager competent care a construit un grup frumos, care muncește cu pasiune și face performanță de mulți ani. Mă bucur că firma va fi unul dintre expozanți la Târgul Economiei Arădene, eveniment care va avea loc în luna mai și care exprimă aprecierea pe care administrația locală o are față de inițiativele private de succes.

Credem că parteneriatul între economia privată și administrația locală sunt bazele unei dezvoltări echilibrate a unei comunități, calea spre un nivel de trai mai bun pentru toți”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite