Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Parlamentarii PSD au mai votat o dată un buget  împotriva Aradului”

Bugetul votat de PSD şi ALDE nu aduce investiţiile aşteptate de arădeni, sunt de părere reprezentanții Partidului Național Liberal.

Sergiu Bîlcea: „Parlamentarii PSD au mai votat o dată un buget   împotriva Aradului”
Comentează 0

„Au avut a doua şansă să voteze un buget corect, dar parlamentarii PSD au votat fără să gândească, cu ochii închişi, aşa cum le-a dictat Dragnea. Bugetul nu duce bani către investiţii, deci nu va sprijini economia, nu finanţează nici bugetele locale.

Pensionarii au fost păcăliţi, deşi pensiile trebuiau indexate cu rata inflaţiei, vor fi mărite abia din septembrie. Aradul nu primeşte bani pentru proiecte importante de dezvoltare, cum ar fi autostrada Oradea – Arad, pentru care Guvernul PSD nu mişcă un deget. Parlamentarii PSD de Arad au demonstrat că sunt simpli executanţi ai ordinelor venite de la Dragnea şi PSD, au arătat că nu luptă pentru Arad şi pentru arădeni.

Niciunul din cei patru parlamentari PSD de Arad – Fifor, Căprar, Tripa şi Todor nu au susţinut vreun amendament important pentru Arad, au ridicat mâna aşa cum le-a cerut Dragnea”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite