Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea : „Lăcomia Guvernului PSD va fi plătită de toţi românii”

Guvernul PSD vrea să impună noi impozite care vor afecta economia şi care vor fi plătite de fapt de toţi românii şi de firmele din mediul privat.

Sergiu Bîlcea : „Lăcomia Guvernului PSD va fi plătită de toţi românii”
Comentează 0

Lăcomia pe care o invocă Guvernul PSD este un pretext, pentru a impune noi taxe. Lăcomia este de fapt a Guvernului, care vrea să pună un nou bir economiei. Oricine înţelege măcar un pic economia ştie că noi taxe impuse băncilor, în energie şi telecomunicaţii vor genera de fapt costuri pentru clienţi, deci pentru români, pentru firmele din mediul privat. PSD dovedeşte prin această iniţiativă că minte, pentru că reprezentanţii săi au spus că nu vor impune noi taxe.

Apoi, mai grav, Guvernarea PSD se dovedeşte iresponsabilă, astfel de decizii creează haos în economie, dovadă scăderea fără precedent a bursei de ieri şi reacţia oamenilor de afaceri. Guvernul PSD este un duşman al economiei, un Guvern care impune taxe pentru mediul de afaceri şi nu susţine economia prin investiţii. PNL se opune categoric lăcomiei şi incompetenţei guvernării PSD, ne bucurăm că şi preşedintele Klaus Iohannis a avut deja o reacţie fermă şi responsabilă pe acest subiect”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite