Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea : “Întrebări pentru senatorul Zero, Mihai Fifor”

Senatorul Zero, Mihai Fifor, este o mare dezamăgire pentru Arad. Atât ca ministru, cât şi ca senator, Fifor nu a reuşit să iniţieze un proiect pentru Arad şi arădeni. Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad a adresat o serie de întrebări pentru senatorul Fifor, care a simţit nevoia să se laude cu finanţarea sistemului de sănătate din Arad.

Sergiu Bîlcea : “Întrebări pentru senatorul Zero, Mihai Fifor”
Comentează 0

„Domnul Fifor este pentru Arad senatorul Zero, zero proiecte, zero realizări. Domnul Fifor prezintă ca un mare succes finanţarea unor proiecte prin PNDL, fără să spună că Aradul este printre ultimele judeţe din ţară la alocările prin PNDL din partea Guvernului PSD, dar pe primele locuri la contribuţii la bugetul de stat.

Vreau să îl întreb pe senatorul Zero: de ce aţi acceptat ca Aradul să fie pe ultimele locuri la alocările prin PNDL? De ce aţi acceptat ca Aradul să piardă banii pentru un RMN la Arad? De ce nu a făcut nimic ca Aradul să nu piardă 45 de milioane de euro, dar a acceptat că Bucureştiul să fie exceptat şi şi-a păstrat fondurile? Au trecut doi ani de la preluarea guvernării de către PSD, românii au plătit 70 de miniştri cu zero rezultate pentru Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide