Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Îmi doresc un parteneriat solid cu mediul de afaceri”

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad a participat la deschiderea Târgului „Confort Construct & Instal”, cel mai important eveniment de promovare privind construcţiile și instalațiile, din vestul României.

Sergiu Bîlcea: „Îmi doresc un parteneriat solid cu mediul de afaceri”
Comentează 0

Îmi doresc un parteneriat solid cu mediul de afaceri, care trebuie să fie complementar administraţiei. Un mediu de afaceri prosper oferă locuri de muncă şi contribuie substanţial la bugetul comunităţii locale. Printr-un astfel de parteneriat, mai ales în domeniul construcţiilor, Aradul poate să devină un pol de afaceri, avantajat atât de poziţionarea geografică cât şi de deschiderea şi respectul pe care administraţia locală le are faţă de mediul economic”, a afirmat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Organizat de Camera de Comerţ şi Industrie, Târgul Confort Construct & Instal se adresează atât specialiștilor, cât și publicului larg și își propune să promoveze produse și servicii folosite pentru construcția, renovarea sau modernizarea locuințelor, oferte de noi tehnologii și materiale pentru construcțiile civile și industriale, soluții moderne pentru reducerea costurilor de construcție și întreținere a clădirilor.

Comunicat CJ Arad


Scrie un comentariu

trimite