Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Guvernarea hoţilor nu poate confisca România!”

În conferința de presă de astăzi Sergiu Bîlcea alături de Lazăr Faur, Mirel Talpeș și Jozsef Frederik au explicat faptul că protestele arădenilor, ale românilor împotriva Guvernării PSD sunt pe deplin justificate. PNL Arad consideră că arădenii îşi apără libertatea, statutul european şi nu acceptă să fie călcaţi în picioare.

Sergiu Bîlcea: „Guvernarea hoţilor nu poate confisca România!”
Comentează 0

„Guvernarea PSD este guvernarea hoţilor – o guvernare care fură viitorul european al României şi speranţele oamenilor. PSD vrea să pună mâna pe Justiţie pentru a putea să prade în voie România. Oamenii au înţeles că miza PSD este să se pună deasupra legii şi să folosească abuziv puterea politică.  Guvernarea hoţilor a luat banii de investiţii ai administraţiilor locale, ia cu japca banii firmelor private prin inventarea de noi biruri, impune taxe indirecte prin care creşte cheltuielile fiecărei familii de români. Este o guvernare abuzivă şi mincinoasă, care se foloseşte de orice mijloace pentru a confisca România. Mă bucur că arădenii reacţionează ca de obicei pentru a apăra libertatea, democraţia, speranţele de viitor şi aspiraţiile europene. PSD nu înţelege că arădenii, românii suportă multe, dar nu vor accepta să le fie călcată în picioare demnitate, nu vor accepta să fie asupriţi de politicieni ca Liviu Dragnea şi supuşii acestuia, Viorica Dăncilă, Tudorel Toader, Mihai Fifor şi alţii ca ei”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizației Municipale a PNL Arad.

„Un oraș de dreapta”

Lazăr Faur susține că președintele PSD Liviu Dragnea a primit un mesaj dur chiar și din partea lui Frans Timmermans, în timpul Congresului Partidului Socialiștilor Europeni de la Madrid, ceea ce spune multe despre modul în care este perceput PSD în străinătate. În continuare, Mirel Talpeș a ținut să precizeze că liberalii arădeani au participat la protest pentru că și ei sunt cetățeni ai Aradului și ai României, iar măsurile luate de guvernarea PSD îi afectează pe toți.  

La rândul său, Jozsef Frederik a ținut să menționeze că liberalii au ieșit și ei alături de arădeni pentru a protesta împotriva ordonanțelor date de Tudorel Toader care atentează la independența magistraților.

În încheiere Sergiu Bîlcea promite că liberalii arădeni vor ieși în stradă ori de câte ori va fi nevoie. „Dacă va mai fi necesar, vom mai ieși în stradă. Aradul este un oraș de dreapta. Trebuie să iasă în stradă împotriva PSD”, mai spune Bîlcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite