Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Septembrie, luna în care 4 zodii renasc din propria cenușă

Vara se apropie de sfârșit și, odată cu ea, se încheie o perioadă zbuciumată pentru unele zodii. 

Septembrie, luna în care 4 zodii renasc din propria cenușă
Comentează 1

Balanța va avea zile incredibile în septembrie

După o perioadă destul de tulbure, nativii din zodia Balanței revin, încet-încet, la normal. Pentru că se apropie sezonul Balanței, automat vor fi favorizați la nivel astrologic. Revenirea lor spectaculoasă va începe cu o privire în oglindă și cu sentimentul de mândrie pentru tot ce au realizat în acest an. Toamna le va aduce creștere personală și echilibru. Relația lor se va consolida sau vor găsi o persoană care să le împlinească toate așteptările.

Pe plan profesional vor veni cele mai importante rezultate. Balanțele vor fi apreciate de șefi și de colegi, iar acțiunile lor vor da roade. Către sfârșitul lunii septembrie, e posibil chiar să primească o mărire de salariu. Toate aceste schimbări se datorează unei noi perspective asupra vieții, pe care Balanțele o îmbrățișează și care atrage energiile pozitive ale universului.

Scorpionul se va reface după o vară grea

Scorpionul va renaște din propria cenușă pentru că va întâlni dragostea vieții sale sau va fi susținut complet de persoana care îi este alături. Vara aceasta a fost destul de dificilă pentru unii nativi, cu accidente și suferințe fizice, dar și cu întreruperea unor relații care durau de multă vreme.  

În septembrie, Scorpionii vor renunța să mai facă planuri pe termen lung și vor trăi clipa. Sentimentele lor se vor trezi și vor avea parte de zile pline de pasiune. Se vor reconecta cu ceilalți și cu propria persoană, ceea ce le va aduce împlinire pe toate planurile. Foarte important, vor primi numai vești bune legate de sănătatea lor, ceea ce îi va ajuta să treacă peste multe temeri și să se bucure de viață.

Mai multe pe divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite