Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Senatorul Verestoy Attila s-a mutat la cele veșnice cu drujbă cu tot

Senatorul Verestoy Attila s-a mutat la cele veșnice cu drujbă cu tot
Comentează 4

Senatorul Verestoy Attila, poreclit de către Academia Cațavencu DRUJBA LUI DUMNEZEU, datorită hobby-ului (ce l-a făcut milionar în euro) de a bărbieri la sânge pădurile Transilvaniei (care în traducere ar veni: ”Țara de peste păduri”) s-a mutat recent la cele veșnice. Desigur, țărâna de pe care a ras copacii o să-i fie acum cu mult mai ușoară, dar dacă acolo, în Rai, s-a dus (cum circulă zvonul) cu drujbă cu tot, apoi, la Judecata de Apoi, nu-i va fi așa de ușor să se descurce în fața Sfântului Petru, carele este cunoscut până dincolo de vămile pustiei, ca un ecologist habotnic.

De aceea e mult mai verosimilă variantă ca senatorul UDMR, știind de hachițele sfântului ce deține cheile Împărăției Cerurilor (și cum să nu știe tocmai dânsul, că doară a fost o viață de om membru în comisia SRI ?!), să fi ales ca loc de vecinicie Iadul, unde este arhicunoscută nevoia constantă de lemne, pentru a alimenta cazanele cu smoală, ce funcționează la foc continuu, sub directa supraveghere a Tartorului Dracilor.

Și, ca să se adeverească versetul poetului satanic, George Bacovia, despre România: ”O țară tristă, plină de humor”!, (Atenție, plină de humor, nu de hunor!) un pui de drăcușor ce lucrează voluntar la Recepția Infernului tocmai îmi suflă în ultimul moment în urechea stângă (prin WhatsApp, desigur), informația că în fișa de hotel a domnului senator Verestoy Attila scrie că a făcut și un doctorat în ... protecția mediului.

 

Vasile Szarandan

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite