Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Senatoarea Doina Tudor s-a iubit cu vărul lui Nicu Ceauşescu

Senatoarea Doina Tudor are un trecut tumultuos. Fosta balerina a trait o poveste de dragoste cu varul lui Nicu Ceausescu.

Senatoarea Doina Tudor s-a iubit cu vărul lui Nicu Ceauşescu
Comentează 0

Surse din lumea artistica sustin ca Doina Tudor, pe atunci Stavarus, era de o frumusete incredibila. Din acest motiv, colegii ii spuneau "Ornella Muti", asemanarea cu celebra actrita italiana fiind de aproape unu la unu. In plus, acestia povestesc si despre idilele balerinei, una dintre ele destul de importanta, dar plina de probleme.

"Doina s-a iubit aproape un an cu Brinki, varul lui Nicu Ceausescu. Barbatul a cunoscut-o la Barul International din Olimp, unde ea dansa in perioada estivala, si s-a indragostit imediat. A fost o dragoste la prima vedere, din ambele parti. El ii facea cadouri, ii aducea flori, o vedea ca pe o printesa. Din pacate, nu au putut ramane impreuna, intrucat familia Ceausescu nu ar fi fost de acord niciodata cu o asemenea relatie. Asa ca, la un moment dat s-au despartit si fiecare a luat-o pe drumuri diferite", au dezvaluit persoane apropiate senatoarei Doina Tudor.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut, săptămâna trecută, sesizarea Senatului pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a senatoarei Doina Tudor, acuzată de complicitate la luare de mită.

Ea este anchetată în dosarul în care fostul său soț, Daniel George Tudor, este cercetat pentru luare de mită, la data faptei președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară.

DNA precizează că, în perioada martie-mai 2013, Doina Tudor l-a ajutat în mod direct pe Daniel Tudor să primească suma de 200.000 de euro (din suma totală de 300.000 de euro primită de acesta), pentru ca el, în calitate de președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor activități de control.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite