Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Seminarul „Auditul financiar - Premisa pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, organizat la CCIA Arad

Seminarul „Auditul financiar - Premisa pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, organizat la CCIA Arad
Comentează 0

Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad au organizat joi, 19 mai 2016, seminarul „Auditul financiar - Premisa pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, la sediul CCIA Arad.

Evenimentul s-a adresat investitorilor, oamenilor de afaceri, managerilor întreprinderilor mici și mijlocii din zona de vest a țării, care se află în căutare de oportunități atractive pentru dezvoltarea și consolidarea afacerilor.

Printre tematicile dezbătute s-au numărat: importanţa auditului pentru dezvoltarea afacerii, rolul auditorului în consolidarea credibilităţii informaţiilor financiare, aportul auditorului financiar în dezvoltarea afacerii utilizând finanțarea nerambursabilă de la Uniunea Europeană.

“Ne bucură existenţa parteneriatului încheiat între Camera Auditorilor Financiari din România şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, iar acest eveniment reprezintă un prim pas în vederea unei colaborări de durată, bazată pe proiecte comune venite în sprijinul stakeholderilor şi a mediului de afaceri arădean”, a declarat Dr. Ciprian Mihăilescu, Prim Vice Preşedinte al Camerei Auditorilor Financiari din România.

“Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad este preocupată permanent pentru o bună reprezentare și susținere a intereselor comunității de afaceri, organizând astfel evenimente care aduc un plus de valoare dezvoltării organizaţiilor”, a declarat Gheorghe Seculici, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

 

Galerie foto (46)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite