Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Procurorii au instituit sechestru de 1,5 milioane de lei asupra bunurilor unui inculpat

Dosar penal la Parchetul din Gurahonț. Potrivit Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, s-a instituit sechestru  asigurător în vederea recuperării pagubei, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în proprietatea inculpatului. 

Procurorii au instituit sechestru de 1,5 milioane de lei asupra bunurilor unui inculpat
Comentează 0

Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ au dispus în dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de desfășurarea fără licență sau autorizație a oricăreia dintre activitățile din domeniul jocurilor de noroc, faptă prev. și ped. de art.23, alin.1 din OUG 77/2009, privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, instituirea măsurii sechestrului asigurător (în vederea reparării pagubei produse prin infracţiune), asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în proprietatea inculpatului Z.G.N, până la concurența sumei de 1.559.680 lei (echivalentul sumei de 320.000 euro).

În prezenta cauză, cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide