Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sebişul şi-a luat portar de la Ineu. "Sunt convins că se vor face achizițiile potrivite pentru retur, ca să învingem toți adversarii"

Naţional Sebiş nu punctează doar la capitolul plecări. 

Sebişul şi-a luat portar de la Ineu.
Comentează 0

După despărţirile de Cşlin, Stegaru, Oiţă şi Toader, a venit vremea unei achiziţii. Este vorba despre portarul Bujor, acontat de la rivala din C4, CS Ineu. O plecare neaşteptată de la o echipă zărăndană ce a renunţat deja la Tomuț, Șubaș, Kocsis, Filimon și Wild. Revenind la Sebiş, echipa rămâne în cărţi pentru promovare. O spune chiar primarul oraşului Gheorghe Feieş. 

„Ne-am săturat să fim pe primul loc la final de an, iar în primăvară să cădem pe 3 sau 4. Am schimbat strategia, nu mai vrem să fim campioni de toamnă, ci la final de sezon. Sperăm să fie invers de această dată. Avem încredere totală în conducere și stafful tehnic, cred că am găsit formula ideală la club. Sunt convins că se vor face achizițiile potrivite pentru retur, în așa fel încât să ne învingem toți adversarii. Mai sunt destule puncte în joc și avem avantajul că întâlnim toate echipele din fața noastră la Sebiș. Câștigând aceste meciuri, putem urca din nou în clasament și să ne batem până la final pentru locul 1”, a spus Feieș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide