Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se stă în coloană trei ore în Vama Nădlac II, pentru că autoritățile ungare fac verificări amănunțite

Șoferii de automarfare sunt nevoiți să aștepte cu orele pentru a ieși din țară prin Vama Nădlac II, unde s-a format o coloană lungă de șapte kilometri, pentru că autoritățile ungare fac verificări amănunțite.

Se stă în coloană trei ore în Vama Nădlac II, pentru că autoritățile ungare fac verificări amănunțite
Comentează 0

Cel puțin trei ore sunt nevoiți să aștepte șoferii de automarfare pentru a ieși din țară prin Vama Nădlac II, din cauza unor controale amănunțite ale autorităților ungare, care verifică fiecare remorcă, conținutul acesteia și documentele de transport.

Polițiștii de frontieră lucrează pe ambele artere de ieșire dedicate transportului de marfă, însă cu toate acestea pe autostrada Nădlac – Arad s-a format o cloană de camioane lungă de șapte kilometri.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Arad spun că se așteaptă două ore pentru controlul documentelor, chiar dacă șoferii acuză că stau cel puțin trei ore.

”Recomandăm să se iasă din țară prin alte puncte, precum Nădlac I, Turnu și Vărșand, din județul Arad, sau Borș, din Bihor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș.

Autoritățile române nu pot preciza cât timp vor dura controalele amănunțite efectuate de colegii din Ungaria, dar spun că traficul ușor nu este afectat.

O situație similară s-a înregistrat și săptămâna trecută, vineri, când tot din cauza controalelor amănunțite efectuate la intrarea în țara vecină s-a format coloană de automarfare pe autostradă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite