Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se schimbă prioritatea pentru autovehiculele care circulă pe strada Codrului din Gai

Municipalitatea anunță că începând de mâine de la ora 10.00, strada Codrului din cartierul Gai devine stradă cu prioritate. Aici se va monta indicatorul rutier „Drum cu prioritate” înaintea intersecției cu str. Bogdan Voievod, în locul indicatorului „Cedează trecerea”.

Se schimbă prioritatea pentru autovehiculele care circulă pe strada Codrului din Gai
Comentează 1

În această situație pe str. Bogdan Voievod, în zona intersecției cu str. Codrului, se vor monta indicatoarele rutiere „Cedează trecerea”  pe ambele sensuri de circulație. Și pe străzile General Doda și Grădinarilor, înainte de intersecția cu str. Codrului, se vor amplasa indicatoarele rutiere „Cedează trecerea”. 

„Răspudem astfel numeroaselor solicitări venite din partea cetățenilor din zonă care ne-au semnalat faptul că în intersecția străzilor Codrului și Bogdan Voievod vizibiliatea este extrem de redusă și este nevoie de o nouă reglementare rutieră menită să le confere o mai mare siguranță participanților la trafic. Am venit astfel cu propunerea ca strada Codrului să devină stradă cu prioritate, propunere avizată favorabil de Comisia de Sistematizare a Circulației”, a explicat consilierul local Roxana Tabuia, membru permanent în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulației din Municipiul Arad.   
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite