Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se pregăteşte runda secundă din Liga a III-a. Derby arădean la Cermei, plus joc complicat pentru Sebiş

Se pregăteşte runda secundă din Liga a III-a. Derby arădean la Cermei, plus joc complicat pentru Sebiş
Comentează 0

Final de săptămână cu runda a doua în Liga a III-a, dar mai ales cu un prim derby arădean al stagiunii. Sâmbătă, de la ora 17, la Cermei, Lunca Teuz din localitate primeşte vizita nou-promovatei Şoimii Lipova. Un joc ce vine după remize la start de sezon pentru ambele echipe. 

„Suntem mai experimentați decât ei la acest nivel, suntem deja căliți în luptele Ligii a 3-a și chiar ne-am propus să nu mai pierdem puncte acasă, așa cum am făcut-o sezonul trecut. Dar, până la urmă, e important ca oamenii ce vin la stadion să asiste la un spectacol fotbalistic de calitate, fără a exista durități sau accidentări de nicio parte. Să nu uităm că suntem echipe din același județ, ne cunoaștem și ne respectăm și ne-am mai ajutat între noi, chiar dacă, poate, nu în mod direct. Și aici vorbesc despre trecerea lui Calvin de la noi la Lipova”, a menționat Petre Bulza, președintele „alb-roșiilor”

„Noi plecăm cu șansa a doua, suntem nou promovați, pe când Cermeiul are deja experiența unui sezon de Liga 3-a. În plus de asta, joacă acasă și au suporteri pătimași, după cum i-am văzut pe viu de câteva ori. Loturile sunt aproximativ egale ca valoare și de aceea va fi un meci de 1X2, nu pot face un pronostic. Ce pot spune sigur este că nu mergem cu capul plecat, vrem și noi să adunăm cât de multe puncte. Ne-am pregătit bine, avem tot lotul valid, sper să fie antrenorul inspirat în alcătuirea echipei”, spune președintele Lipovei, Radu Pop. 
...................................................

A treia reprezentantă a Aradului în acest eşalon, Naţional Sebiş a pornit cu frâna de mână trasă stagiunea. Un 4-4 la Deva, după ce gazdele avuseseră 4-1! Mâine trupa lui Alin Chiţa joacă împotriva celor de la Sirineasa. „Avem un lot de 22 de jucători, îi voi alege pe cei care stau mai bine din punct de vedere sportiv și mental. Ceea ce știm este că suntem datori să fim determinați, agresivi și să avem acea plăcere de a juca pentru suporterii noștri. E pentru prima oară când ne văd pe viu într-un meci oficial și vrem să le oferim puncte și fotbal. Misiunea noastră este foarte dificilă, atâta timp cât avem în față o echipă în care s-a investit foarte mult, cu jucători cunoscuți la nivelul primelor două ligi”, spune Alin Chița.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite