Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se fac noi demolări în zona Mărului; câte imobile construite ilegal au mai fost puse la pământ și de ce primarul a rămas cu un gust amar (VIDEO)

Începută în luna martie, acţiunea de demolare a clădirilor din zona Mărului, construite ilegal, continuă. Potrivit primarului Călin Bibarţ, astăzi au fost puse la pământ încă 14 imobile. În locul lor urmează să fie amenajată o zonă de agrement.

Se fac noi demolări în zona Mărului; câte imobile construite ilegal au mai fost puse la pământ și de ce primarul a rămas cu un gust amar (VIDEO)
Comentează 0

„După cum am anunţat, noi am demarat proiectul pe fonduri europene. Tot ceea ce este partea dreaptă de clădiri, dacă le putem spune clădiri se demolează, cu voia sau fără voia celor care le-au comnstruit pe terenul arădenilor, astfel încât constructorul să-şi poată desfăşura în bune condiţii lucrarea. Ceea ce vedem în partea dreaptă a străzii Sabinelor va urma, treptat va avea aceeaşi soartă. Nu accetăm construcții ilegale pe terenurile Primăriei”, susține primarul Călin Bibarț.

Acesta a ținut să precizeze că a durat o anumită perioadă de timp până ce clădirile au fost demolate, având în vedere că au fost căutate soluții legale pentru a veni în sprijinul persoanelor nevoiașe care aveau dreptul la ajutor din partea autorităților, mai ales că sunt și familii cu copii mici. „Am avut un gust amar zilele trecute, pentru că ne-am străduit ca pe legislația actuală, cei care se încadrează să prrimească locuințe sociale. Dintre cei de aici, câțiva au primit, ca să ne trezim că în cursul săptămânii trecute vin să ne explice cum dânșii nu se mută pentru că nu le plac locuințele sociale. Unul, că n-are baie, altul că nu-i magazinul nu știu cât de aproape... lucru inacceptabil, motiv pentru care astăzi am băgat buldozerele și partea dreaptă a Sabinelor se asanează toată și se lucrează la proiectul european”, a ținut să precizeze primarul.

Intrați AICI pentru VIDEO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite