Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se confirmă: USR face blat cu PSD. „Trădătorul” ar fi un arădean!

După ce și-au furat singuri căciula în cadrul alegerilor interne, iată că cei din USR joacă din nou murdar. Senatorul arădean Wiener, liderul grupului USR, se pare că i-ar fi trădat pe toți cei care mai aveau încredere în intențiile onorabile ale noului partid.

Se confirmă: USR face blat cu PSD. „Trădătorul” ar fi un arădean!
Comentează 0

Potrivit presei centrale, USR a făcut blat cu PSD pentru a pune mâna pe funcția  de preşedinte al Comisiei de Mediu, deţinută în prezent de PNL. USR ar dori să preia conducerea comisiei de la George Cătălin Stângă (singurul membru PNL din comisie), în condiţiile în care 6 dintre cei 11 membri sunt de la PSD. Partidul oamenilor noi, cu deprinderi de hoție îl susțin pe ascuns pe Meleșcanu, semn că au învățat multe de la colegii și prietenii lor din PSD.

Explicația este următoarea: în plenul Senatului, liderii de grup şi-au anunţat pe rând propunerile pentru preşedinţia forului parlamentar. Dacă PSD, ALDE şi PNL au susţinut fiecare câte un candidat, UDMR a anunţat că susţine candidatul PNL. Singurul grup parlamentar care nu a anunţat nici candidat propriu, nici susţinere pentru un alt candidat a fost grupul USR. „Grupul parlamentar USR nu are o propunere proprie. Vom vedea", a transmis liderului grupului, Adrian Wiener, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, odată cu apariţia unor voturi nule în primul tur al alegerilor din Senat şi, ulterior, apariţia a şase voturi în plus pentru Meleşcanu în al doilea tur, suspiciunile au „înflorit". Unii senatori vorbesc despre o înţelegere între PSD şi USR (fie pe partid, fie direct cu senatori USR), pentru a susţinere ascunsă a lui Meleşcanu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite