Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se cere demisia ministrului Valentin Popa! Camera Deputaților dezbate moțiunea pe Educație

Camera Deputaţilor dezbate, astăzi, moţiunea simplă pe Educaţie depusă de deputaţii PNL şi intitulată "Educaţi România, nu o pesedizaţi!", iar miercuri va fi supusă votului. Liberalii solicită, prin moţiunea simplă, demiterea ministrului Valentin Popa.

Se cere demisia ministrului Valentin Popa! Camera Deputaților dezbate moțiunea pe Educație
Comentează 0

"Există un ministru în Guvernul României care sacrifică pe altarul ordinelor politice soarta copiilor noştri(...) Ministrul care închide şcoli în Anul Centenarului, abandonează copii în sărăcie şi analfabetism şi umileşte dascăli.

Bilanţul conducerii PSD - ALDE în domeniul Educaţiei constă în şcoli închise în Anul Centenarului, inspectori demişi prin fax pentru că nu corespundeau ordinelor de partid, probe de examene în afara legii, abandon şcolar în creştere, şcoli care nu îi învaţă pe tineri meserii, iar diplomele sunt departe de a certifica competenţe.

PNL trage în felul acesta un semnal de alarmă asupra unui ministru care trebuie demis de urgenţă din Cabinetul Dăncilă până nu este prea târziu", a afirmat, miercuri, în plen, la depunerea moţiunii, liderul grupului PNL de la Camera Deputaţilor, Raluca Turcan.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite