Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veste bună pentru elevi. Guvernul LE DĂ BANI pentru a merge la LICEU

Guvernul vrea ca toți copiii din România să aibă acces la educație, fapt pentru care susține financiar elevii cu o situație familială precară.

Veste bună pentru elevi. Guvernul LE DĂ BANI pentru a merge la LICEU
Comentează 0

Peste 60.000 de elevi de liceu vor beneficia în anul școlar 2015-2016 de programul "Bani de liceu", suport financiar care este condiționat de prezența zilnică la școală.

Pentru anul școlar 2015-2016, Guvernul susține financiar peste 60.000 de elevi de liceu, prin intermediul programului „Bani de liceu". Suportul financiar este condiționat de prezența zilnică la cursuri.

"Cred că orice astfel de inițiativă are menirea de a duce la scăderea abandonului școlar și la atragerea unui număr cât mai mare de copii la școală. Sprijinul financiar din cadrul programului. „Bani de liceu" se acordă elevilor care provin din familii în care venitul mediu lunar realizat pe ultimele trei luni pe membru este mai mic sau egal cu 150 lei. Elevii primesc 180 lei lunar, inclusiv pe timpul pregătirii şi susţinerii examenului de bacalaureat", spune ministrul Educației Adrian Curaj.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite