Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se caută un bărbat care a pierdut 30.000 de euro (VIDEO)

Poliția din Timișoara caută un bărbat care a pierdut 30.0000 de euro într-un supermarket Kaufland din Timişoara, scrie opiniatimișoarei.ro. Potrivit polițiștilor, există o înregistrare video cu bărbatul, dar acesta nu poate fi identificat deoarece avea fața acoperită cu o mască.

Se caută un bărbat care a pierdut 30.000 de euro (VIDEO)
Comentează 0

Banii i-au căzut din buzunar după ce omul, care nu a cumpărat nimic din magazin, pentru a nu sta la coadă, se strecoară printre barele care directioneza clienţii spre ieşire, pe lângă casele de marcat. Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum la câteva secunde după ce îşi pierde banii, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro.

Imediat, o angajată înşfăcă plicul şi aleargă după păgubit, dar nu reuşeşte să îl ajungă din urmă, mai scrie opinia.timișoarei.ro.
Intrați aici pentru detalii și VIDEO:  https://www.opiniatimisoarei.ro/momentul-in-care-30-000-de-euro-sunt-pierduti-intr-un-magazin-din-timisoara-au-fost-revendicati-din-mai-multe-parti-cine-a-sunat-la-politie-video/12/05/2020

Foto: Opinia Timișoarei

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite