Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se caută 40 de milioane lei pentru CET

Se caută 40 de milioane lei pentru CET
Comentează 1

Prefectul Aradului, Cosmin Pribac, a semnat astăzi un proiect de Hotărâre de Guvern pentru acordarea a 40 de milioane de lei din fondul de rezervă al Guvernului, pentru ca administraţia locală din Arad să depăşească situaţia de criză de la C.E.T.

Conform unui comunicat de presă al Prefecturii, proiectul de hotărâre vine după ce Consiliul Local Municipal Arad şi-a asumat pierderile înregistrate de cele două C.E.T.-uri.

„Este un pas important, care creează cadrul pentru solicitarea legală a unui sprijin financiar din partea Guvernului şi poate permite deblocarea situaţiei financiare. Sper că Guvernul va găsi resursele necesare pentru a aloca un ajutor financiar arădenilor. Cred că în perioada următoare, instituţiile abilitate vor trebui să identifice sursa pierderilor financiare înregistrate de cele două CET-uri, pentru a depăşi situaţia de criză”, afirmă, în comunicat, prefectul Aradului.

Acesta precizează că în ultimele zile a ţinut legătura cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, cu reprezentanţii C.E.T. şi cu administraţia locală, pentru a identifica posibile soluţii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite