Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se apropie finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2021

Se apropie finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2021
Comentează 0

Finala concursului județean de frumusețe Miss Arad va avea și în acest an un scop caritabl, toți banii obținuți din vânzarea de bilete de intrare vor fi donați pentru tratamentul unei fete de 11 ani, Alexia Mikloș din Arad, diagnosticată în primăvara acestui an, cu cancer la oase. Costul unui bilet este de 60 de lei, și se poate achiziționa de la Bijuteria Tresor by Gold Fashion din incinta Atrium Mall, începând cu luni, 23 august.

În săptămâna care a trecut, finalistele concursului au participat la o serie de activități care promovează autocunoșterea, dezvoltarea personală și care au avut ca scop crearea unei imagini de sine sănătoase la adolescente.

Pentru început, adolescentele au participat la un atelier online realizat de Elixir H Cosmetics centrat pe importanța îngrijirii corespunzătoare a pielii. Fetele au participat și la o activitate de voluntariat desfășurată la Biblioteca Județeană A.D. Xenopol, unde i-au întâlnit de tinerii asociației Integra, pentru care au compus fiecare câte o poveste cu tâlc și s-au jucat cu aceștia, iar în urma acestei acțiuni se va acorda și premiul de miss caritate. O altă acțiune la care au participat finalistele a fost despre educație pentru sănătate și nutriție corespunzătoare unei vieți active, de miss, care a fost susținută de nutriționistul Daniela Boiț, la bistro La Salada. Unele dintre concurente au participat la evenimentul Fashion on the Bridge, iar toate au participat la ședința foto oficială care a avut loc la Filarmonica de Stat Arad, echipa concursului fiind formată din: fotografii Claudiu Negrea și Rareș Buboi- Popa, designerul Mirabela Frai, Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș au condus echipa de make-up artiști, iar Mira Marchiș a condus-o pe cea de hairstyle-iști formată din cursanții Cosmopro Academy.

Finala concursului care se va desfășura în aer liber, în data de 25 august la Lacul Castelului Kintzig- Domeniul Lupaș, va fi un eveniment monden, cu momente artistice și prezentări de modă.

Organizatorii proiectului sunt Asociația Angels Organization și Angels Events.

 

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite