Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Schimbări bombă în Guvernul Dăncilă. Ce miniștri "zboară" și cine intră în cărți

Se anunță schimbări în Guvernul Dăncilă, după ce Liviu Dragnea a declarat zilele trecute că Rovana Plumb, ministrul Mediului, și Natalia Intotero, ministrul pentru Diaspora, ”trebuie să își dea demisia cât de curând”. Nici Tudorel Toader nu se simte prea bine la Justiție, după ce a tot "blocat" ordonanțele cerute de Dragnea.

Schimbări bombă în Guvernul Dăncilă. Ce miniștri
Comentează 0

Apar primele nume vehiculate în PSD pentru cele două ministere care vor fi lăsate libere de Rovana Plumb și Natalia Intotero, informează Realitatea TV. Cele două vicepreședinte PSD intră în lupta directă pentru Parlamentul european.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, pentru ministerul Fondurilor Europene cele mai mari șanse le are Roxana Mînzatu, vicepreședinte PSD.

Pentru ministerul Românilor de pretutindeni, favorită este eurodeputata Claudia Țapardel. Pentru același portofoliu se află în cărți și Lilla Debelka, secretar de stat în minister.

Rovana Plumb și Natalia Intotero candidează la alegerile europarlamentare, ministrul fondurilor europene fiind chiar prima pe lista de candidați ai PSD.

Liviu Dragnea le-a transmis că ar trebui "să nu se mai plimbe prin țară în campanie electorală cu beneficii de ministru, mașină și șofer".

Declarațiile lui Liviu Dragnea sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât Plumb este favorita partidului pentru a fi nominalizată la funcția de comisar din partea României, după încetarea mandatului actualei Comisii Europene.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite