Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Schimbare majoră a legislaţiei RCA. Toţi şoferii vor avea cazier

Pe 23 decembrie 2016 intră în vigoare prevederile Normei pentru aplicarea Ordonanţei 54/2016 privind poliţele RCA. Urmare a noilor norme, se va constitui un cazier al fiecărui şofer care va conduce autovehiculul asigurat RCA.

Schimbare majoră a legislaţiei RCA. Toţi şoferii vor avea cazier
Comentează 0

Pe 23 decembrie 2016 intră în vigoare prevederile Normei pentru aplicarea Ordonanţei 54/2016 privind poliţele RCA. Urmare a acestei norme, asigurătorii îşi anunţă clienţii, brokeri sau consumatori că vor exista unele modificări în platforma de emitere web a poliţei RCA.

Una dintre ele, este cea referitoare la constituirea unui cazier al şoferului care va conduce autovehiculul asigurat RCA. Cazierul şoferului va fi înscris în baza de date CEDAM, potrivit Economica.net.

În afara modului în care vor fi sau nu reflecate pe poliţa de asigurare comisioanele percepute de brokeri, asigurătorii anunţă că va exista o rubrică denumită simplu "Şofer" pentru care se pot transmite infomaţii la apelarea Cerere Ofertă şi Emitere poliţă RCA.

La acestă rubrică, brokerul va notifica, opţional, numele, prenumele, CNP-ul, seria şi numărul cărţii de identitate a viitorului şofer. Detalii aici

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite