Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandalul cocaina de la malul mării. Este implicată Poliția de Frontieră?

Acum câteva săptămâni, malul Mării Negre a fost împânzit de pachete de droguri, căzute dintr-o barcă ce plutea în derivă, care la un moment dat a eșuat. Potrivit unor surse, Ministerul de Interne verifică Poliția de Frontieră să vadă dacă instituția are vreo parte de vină pentru introducerea stupefiantelor în țară.

Scandalul cocaina de la malul mării. Este implicată Poliția de Frontieră?
Comentează 0

Scandalul cocainei de la malul mării ia amploare. Potrivit unor surse, Ministerul de Interne verifică poliția de frontieră să vadă dacă instituția are vreo parte de vină pentru introducerea stupefiantelor în țară. Același lucru îl fac, potrivit informațiilor publicate de g4media.ro, și procurorii DIICOT. 

Drogurile descoperite din Marea Neagră ar fi intrat în România fix în momentul în care sistemul SCOMAR, sistemul electronic de supraveghere video și radar a frontierelor de la Marea Neagră, nu funcționa pe toată întinderea litoralului. Informația a fost oferită prima dată acum aproape două săptămâni.

Poliția de Frontieră și Carmen Dan susțin că SCOMAR nu poate fi oprit

"SCOMAR-ul nu este o chestie pe care o scoatem din priză pe bunul plac, este ceva mult mai complex. Am spus-o și o repet, nu vă mai luați de un sistem de observare și nu mai scrieți lucruri care nu sunt adevărate vizavi de un sistem de observație în lucru de 12 ani de zile și care funcționează non-stop, operat de oameni care își fac treaba", a declarat șeful Poliției de Frontieră, Adrian Popescu. 

Citește mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite