Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal la un meci din Liga Naţională. Crainicul a fost luat la bătaie de un spectator

Un spectator din Covasna l-a luat la bătaie pe crainicul sălii din Târgoviște în care avea loc partida de baschet dintre CSM Târgovişte şi Sepsi Sf. Gheorghe, din liga naţională feminină de baschet. Totul a degenerat într-o încăierare generală când membrii galeriei au sărit să-l apere.
 

Scandal la un meci din Liga Naţională. Crainicul a fost luat la bătaie de un spectator
Comentează 0

CSM Târgovişte şi Sepsi Sf. Gheorghe s-au întâlnit în derby-ul etapei la baschet feminin, într-o reeditare a finalei de anul trecut. Oaspetele au câștigat cu 66-55, însă partida nu a fost lipsită de incidente.

Suporterii din Covasna susţin că atmosfera a fost tensionată încă de la început, ei fiind lăsaţi să intre în sală abia după ce a început partida şi nici nu au avut acces la toalete. Mai mult, ei susţin că pe toată durata meciului crainicul ar fi făcut semne obscene către ei. Potrivit presei locale, crainicul sălii ar fi călcat în picioare, în mod ostentativ, steagul secuiesc.

Acest lucru l-a înfuriat foarte tare pe un suporter venit de la Sfântu Gheorghe, iar la un moment dat acesta a trecut de cordonul de jandarmi şi poliţişti locali şi a ajuns pe parchet, unde a încercat să-l ia la bătaie pe crainic. Jurnalistul a fost scăpat din mâinile agresorului de galeria echipei gazdă. Totul a degenerat rapid într-o bătaie în toată regula, scandalul fiin aplanat într-un târziu de forţele de ordine.

Suporterul bătăuş a amendat de jandarmi.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide