Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șase dintr-un foc, sau: Nu încălcați în trafic Porunca a X-a !

Șase dintr-un foc, sau: Nu încălcați în trafic Porunca a X-a !
Comentează 14

În după-amiaza zilei de joi, 7 noiembrie, în jurul orei senzuale 16,00, conducătorul unui microbuz Mercedes, un tânăr polonez  plin de testosteron și care circula în Cartierul Grădiște uitându-se mai mult la voluptoasele traseiste, pardon, Ilene Cosânzene și Albe ca Zăpada, cu buzele umflate de atâta cântat la saxofon și înșirate ca rândunelele pe sârmele de curent pe marginea drumului, decât la șoseaua ce se întindea tandră în fața sa, nu a băgat de seamă că mașinile dinaintea lui au oprit la culoarea roșie (ca buzele zânelor pomenite) a semaforului și a izbit atât de puternic autoturismul Opel ce-i stătea în cale, încât acesta a intrat cu botul în posteriorul unui VW, care Volkswagen a lovit spatele unui alt Mercedes, care a tamponat la rândul lui un Ford, ce a făcut praf fundul unui Kia ...

... și toate acestea s-au întâmplat pentru a se împlini încă odată Porunca a X-a, care spune: ”Să nu poftești la femeia aproapelui tău”!

 

Vasile de Zărand

 

P.S. Nu mă lasă inima să nu reproduc un comentariu de mai jos, unul dintre cele mai ”delicioase” ce mi s-au adresat vreodată. Plus că autorul, care are curajul să semneze ”Ddd”, este un jurnalist arădean complexat, foarte ușor de ghicit, după stil și umor(i): 

Ddd10 Nov 2019 03:17

”Mortii ma-tii gunoiule. Jurnalist cum sunt eu asyronaut. Doar un kkt frustrat de propria viata trista. Nu va faceti probleme fratilor. Karma exista...si Basilescu o sa plateasca. Se erijeaza in mare cunoscator al gramaticii...el care era elev de 6-7. Un nesimtit care n-a facut nimic in viata. Nu familie, nu copii, nu casa. Preocuparea sa cea mai de seama este injosirea semenilor cu articole care se vor pline de metafore, de script jurnalistic ironic, de pamfletarie facuta in dorul lelii. Scrie in plm o carte daca vrei sa fii cineva. Un om ieftin, fara caracter...Unde nu este...nici nu poti cere sau astepta.. Moartea ARQ se va datora "ilustrului" nebun pe care l-ati adoptat din cimitir. Pentru ca nu esti intelept, imi vei raspunde caustic, ca de obicei, gasind scuze si acuze care sa te avantajeze si sa ma dezavantajeze. Tocmai asta te face sa nu fii barbat. Un barbat nu cauta scuze si nici nu acuza fara motive intemeiate. Eu, daca e sa o luam asa, te-am acuzat pentru ca ,lasand la o pa   ”

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite