Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şapte dintr-o lovitură, pe strada Şcoalei: un șofer băut a avariat... șapte mașini parcate regulamentar

Un bărbat din Livada și unul din Arad sunt cercetați de polițiști, după ce ieri au provocat accidente, fiind sub influența băuturilor alcoolice. De remarcat că unul dintre aceștia a reușit să repete isprava Croitorașului cel Viteaz, adică... șapte dintr-o lovitură.

Şapte dintr-o lovitură, pe strada Şcoalei: un șofer băut a avariat... șapte mașini parcate regulamentar
Comentează 0

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un bărbat pentru conducere sub influența alcoolului. Astfel, bărbatul de 53 de ani, din Livada, a condus, ieri, un autoturism pe strada Constanța din municipiu, iar la intersecție cu Calea Radnei s-a oprit în loc, după care a efectuat manevra de mers înapoi intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un arădean de 42 de ani.

Șoferul în cauză și-a continuat deplasarea, însă a fost depistat de polițiștii rutieri, iar în urmă testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează la rândul lor un alt  bărbat pentru infracțiuni rutiere. Tot ieri, un arădean de 39 de ani a condus o autoutilitară pe strada Școalei și fiind sub influența băuturilor alcoolice, a lovit șapte autovehicule parcate regulamentar pe stradă. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere. Conform procedurii, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei bărbatului, acesta fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite