Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CHIȘINEU-CRIȘ | Șoferiță prinsă în comă alcoolică la volan. De două ori în două ore!

CHIȘINEU-CRIȘ | Șoferiță prinsă în comă alcoolică la volan. De două ori în două ore!
Comentează 0

O femeie din județ i-a șocat pe polițiști după ce a fost prinsă la volan cu alcoolemie care de regulă conduce la coma alcoolică. Ea a fost dusă la spital pentru recoltarea probelor de sânge, dar apoi s-a urcat din nou la volan și a mai fost oprită o dată în trafic.

Incidentul a avut loc în toamna anului trecut, iar procurorii au decis acum să o trimită în judecată pe șoferiță.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, șoferița este judecată în stare de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice în formă continuată şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

”În data de 05.09.2016, în două rânduri, inculpata URSU SIMONA IOANA a fost depistată conducând autoturismul marca Mercedes, pe DN 79, pe str. Înfrăţirii din  Chişineu-Criş, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 2.35 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru prima probă (ora 17.05) şi 2.15 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 18.05)”, arată comunicatul.

Conform sursei citate, după două ore, șoferița a fost prinsă conducând din nou, pe aceeaşi stradă, ”după ce  fusese încunoştinţată în scris, pe bază de proces-verbal, încheiat la data de 05.09.2016, orele 18.14 că, începând de la acea dată şi oră nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”.

Însoţită din nou la spital pentru recoltarea de probe biologice, s-a stabilit că femeia avea   2.35 gr.alcool/1.000 ml. pentru prima probă (ora 20.05) şi 2.00 gr.alcool/1.000 ml. sânge pentru cea de-a doua probă (ora 21.05).

Dosarul a fost înaintat pentru soluționare Judecătoriei Chişineu-Criş.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite