Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

Săptămâna fructelor și legumelor la Școala Gimnazială ,,Caius Iacob‟ Arad

Pe parcursul săptămânii trecute, 16-20 noiembrie 2015, elevii Școlii Gimnaziale ,,Caius Iacob‟ din Arad au încercat să fie mai buni și mai darnici. În cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară s-a desfășurat a activitate dedicată Campaniei Naționale ,,Săptămâna fructelor și legumelor donate‟.

Săptămâna fructelor și legumelor la Școala Gimnazială ,,Caius Iacob‟ Arad
Comentează 0

Scopul  acestei campanii a fost  acela de a dezvolta spiritul voluntariatului de la vârste mici, atitudinea de întrajutorare și grija față de ceilalți prin sensibilizarea elevilor şi profesorilor din şcoală cu privire la situaţia dificilă în care se află unii copii afectaţi de situaţia financiară a părinţilor.  Elevi implicaţi în activităţi de voluntariat, au înţeles cât de  important este  să dăruieşti din proprie iniţiativă, fără a cere nicio recompensă în schimb. Voluntariatul se poate naşte în sufletul fiecăruia,  dar cere şi responsabilitate.

Prin această activitate extracurriculară, elevii au avut prilejul de a dărui cu mult drag și bucurie din roadele toamnei unor copii ce au nevoie de mai mult ajutor din partea comunității.

Principalii beneficiari ai acestei activități de voluntariat au fost copii cu probleme sociale din școală, copiii de la Centrul de primire minori, persoane de la Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice și copiii de la Fundația ,,Casa Speranței‟.

Echipa care s-a ocupat de colectarea și distribuirea donațiilor a fost formată din doamnele profesoare: Jurca Floarea, Găluțiu Alina, Katko Anuța, Matei Adina, Neagoe Mihaela, Romanov Adriana, Roșca Adriana și a fost coordonată de prof. Chirteș Roxana.

D-na director, prof.Voștinar Mihaela a susținut această activitate, mulțumind tuturor celor implicaţi în această generoasă acţiune: elevi, părinţi şi cadre didactice .

Coordonator SNAC,
Prof.Chirteș Roxana

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite