Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradeanca Sandra Takacs, campioană națională la Concurs Complet

Aradeanca Sandra Takacs, campioană națională la Concurs Complet
Comentează 16

            În spectrul ramurilor ecvestre, Proba Completă sau Military este socotită, prin exigențele sale (curaj, rezistență la efort, muncă cât pentru trei discipline), regina dar și cenușăreasa echitației.

            Ei bine, anul acesta călăreața arădeană Sandra Takacs realizează eventul: campioană atât la juniori (are doar 16 ani) în tandem cu Lucky Chin Z, cât și la seniori, cu iapa Olimpia. Rezultatele vin să confirme munca plină de abnegație depusă la Clubul Agroturism Slătioara pe acest palier al călăriei. In ultimii trei ani clubul a adus Aradului prin această sportivă 6 titluri de campion național.

            Performanța este cu atât mai meritorie, cu cât ea a fost obținută în contextul unul concurs OPEN, respectiv pe lângă sportivii autohtoni au luat startul numai puțin de 11 seniori din Bulgaria.

            Competiția s-a desfășurat pe Domeniul Cantacuzino de la Florești (PH), într-o ambianță feerică, concomitent cu Campionatele Balcanice pentru atelaje perechi, unde Aradul a fost reprezentat de  Milorad Milin, sportiv al depozitului de Armăsari. Mima, cum îi spun apropiații, a cucerit titlul balcanic pe Echipe.

            Așadar, sezonul își trage cortina într-un mod fericit pentru centaurii locali.

 

Corina Tamaș

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite