Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
Comentează 0

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 47.000 de lei. 

Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

Alte Infracțiuni rutiere

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în noaptea de 26/27 octombrie a.c., un bărbat de 33 de ani, din Pecica, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Un bărbat de 37 de ani, din județul Timiș, a fost depistat de polițiștii orașului Nădlac, în timp ce conducea un ansamblu rutier, în localitate, având dreptul de a conduce suspendat.

Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite