Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2016, Ediția a XVI-a

Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2016, Ediția a XVI-a
Comentează 0

Asociația  Foto Club Arad (fondată în 1968) vă invită  să participați la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2016, Ediția a XVI-a. Salonul din acest an va fi unul special dedicat aniversării a 110 ani de la înfiinţarea primului fotoclub în Arad.

Secțiunile din acest an sunt: liber color şi liber monocrom.

Salonul este sub patronajul AAFR nr. 17/2016 şi va fi organizat conform regulamentelor şi standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică şi ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).  

 Ultima zi de primire a fotografiilor este 27.10.2016, iar vernisajul şi acordarea premiilor vor  avea loc în data de 15.11.2016 la Sala Clio a Complexului Muzeal Arad. În acelaşi loc va fi deschisă o expoziţie de fotografie şi tehnică foto veche arădeană.

Cu ocazia acestui salon, împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad, respectiv Consiliul Judeţean Arad, vom tipări un catalog care va fi oferit câştigătorilor. Catalogul va avea şi o variantă digitală.

Taxa de participare este de 35 lei sau 10 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanţi vor avea o reducere dacă vor lua legătura cu mine.

Afișul, borderoul de participare și invitația cu toate detaliile le aveți în atașament.

Succes tuturor participanților !

Lumină bună !

Cu stimă,

Mircea Boran, Art. AAFR

Președintele

Asociației Foto Club Arad

www.fotoclubarad.ro

tf. 0744863266

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite