Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salonul de toamnă - 2021 la Sala CLIO

Salonul de toamnă - 2021 la Sala CLIO
Comentează 0

Expoziția ”Salonul de toamnă” este ultimul eveniment din acest an,  organizat de Asociația ”Ion Andreescu Arad” în data de 1 septembrie, ora 18,00, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, la Sala Clio.

În cadrul acestui eveniment expun 45 de artiști plastici plini de entuziasm și dornici să se prezinte în fața publicului arădean, cu cele mai noi creații.

Va expune alături de noi, prietenul nostru, artistul fotograf Kurunczi Ferenc, trei lucrări de artă fotografică, având ca  tematică toamnă. 

Vor fi expuse aproximativ 80 de lucrări de artă plastică, în care tehnicile de abordare sunt destul de variate, cum ar fi: uleiul și acrilicul pe pânză și pe carton, prelucrea digitală, sculptura în rădăcini de copac, fotografie, pictura pe sticlă, grafica și acuarela. 

Tema fiind la alegere se vor regăsi pe simeze teme ca: portretul, peisajul, icoane, suprarealismul, natura statică, citadine dar și abstractul.

Expoziția va fi deschisă de domnul prof. dr. Lucian Petraș.

Evenimentul poate fi vizitat până în data de 12 septembrie, la Sala Clio a Muzeului de Artă Arad.

*Incă se impun măsuri de igienă și siguranță împotriva contaminării cu SARS-COV-2 astfel că publicul este rugat ca pe toată perioada vernisajului să respecte regulile afișate în perimetrul locației.

Președinte Asociația ”Ion Andreescu Arad”

Kovats Daniela

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite