Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au urcat la volan cu toate că au consumat alcool

Oamenii legii care s-au aflat ieri pe teren, au depistat în trafic doi şoferi care s-ar fi urcat băuţi la volan. Testaţi cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie mare în cazul celor doi şoferi de 52, respectiv de 44 de ani. Cei doi s-au ales cu dosar penal. 

S-au urcat la volan cu toate că au consumat alcool
Comentează 0

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, ieri, 6 august 2020, un arădean de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada General Doda din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, 6 august a.c., polițiștii Secției 2 de Poliție Micălaca au depistat un bărbat de 44 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Voinicilor, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri a fost dispusă recoltarea de probe bilogice, în vederea stabilirii cu excatitate a alcoolemiei și au fost întocmite dosare penale pe numele celor doi arădeni.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite