Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-au publicat notele examenului de titularizare; vezi câte cadre didactice din Arad au luat o notă peste cinci

S-au publicat notele examenului de titularizare; vezi câte cadre didactice din Arad au luat o notă peste cinci
Comentează 0

Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar - sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).

La nivelul județului Arad, rata de promovabilitate (candidați care au obținut note peste 5) este de 81,84%.

Nr candidați înscriși: 681

Prezenți: 630

Retrași: 49

Absenți: 51

Lucrări evaluate: 578

Lucrari anulate: 3

 

Note sub  5

105

Note între 5 și 7

160

Note peste 7

313

Note peste 9

71

Note de 10

4

 

Contestațiile pot fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean precum și pe site-ul:  titularizare.edu.ro în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratul școlar  în intervalul 12 - 14 august.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite