Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a schimbat schimbarea. Mircea Onea este candidatul PNL la Primăria Nădlac

S-a schimbat schimbarea. Mircea Onea este candidatul PNL la Primăria Nădlac
Comentează 1

În cadrul unei ședințe a Comitetului Local Executiv al PNL Nădlac ce a avut loc luni seara, primarul în funcție al orașului Nădlac și-a anunțat retragerea candidaturii pentru un nou mandat și, totodată, a anunțat că îl va sprijini în cursă pe președintele PNL Nădlac, consilierul județean Mircea Onea. La ședință a fost prezentă și conducerea județeană a PNL Arad.

                „Așa cum le-am transmis și colegilor mei în cadrul ședinței de Comitet Local Executiv al PNL Nădlac, am decis să renunț la a mai candida pentru un nou mandat de primar al orașului Nădlac. Motivele deciziei mele sunt de natură personală. Vreau, totodată, să anunț și public ceea ce am anunțat în cadrul partidului, anume că îl voi sprijini cu toate puterile mele pe colegul meu, Mircea Onea. Voi fi alături de el și de organizație atât înainte de alegeri, cât și după, dacă este nevoie de sprijinul meu. Cred cu tărie că PNL are în acest moment cea mai bună echipă pentru Nădlac și pentru nădlăcani și că lucrurile bune începute aici vor continua”, spune Vasile Ciceac, primar al orașului Nădlac.

Reamintim că Onea fusese votat de organizația PNL Nădlac pentru a fi candidat de primar, dar decizia județului a fost de a-l păstra pe Vasile Ciceac.

Apoi, Mircea Onea a anunțat că a demisionat din partid și că va candida ca independent la primărie. Acum, după retragerea lui Ciceac, Onea revine drept candidat.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide