Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a deschis Târgul de Paști de la Arad, ediția 2022

S-a deschis Târgul de Paști de la Arad, ediția 2022
Comentează 0

Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad organizează în perioada 15 aprilie - 1 mai 2022 o nouă ediție a Târgului de Paști.

Acesta se desfășoară în Parcul „Mihai Eminescu“, unde expun și, desigur, vând produse meșteri populari și artiști plastici ce realizează și comercializează produse handmade și de artă meșteșugărească, în special specifice sărbătorilor pascale: ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă etc.

De asemenea, sunt prezenți producători și comercianți de produse alimentare, specific pascale: pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food.

Pe Platoul din fața Palatului Administrativ sunt amplasate decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale.

Activitățile de producere și de comercializare a produselor se derulează în căsuțele puse la dispoziție de Centrul Municipal de Cultură Arad și în food-trucks.

În Parcul „Mihai Eminescu“ este amenajată și o zonă specială dedicată copiilor, cu loc de joacă, tobogane și nelipsita căsuță unde se desfășoară ateliere de creație.

 

Galerie foto (109)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite