Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a ales praful pentru sfârşitul de an al Pâncotei. "Am vrut să câștigăm cu Clujul, dar parcă adversarul a fost ceva mai bun decât noi"

Şoimii Pâncota a încurcat calculele unor echipe precum Mediaş sau Baia Mare, însă pe final de an s-a încurcat singură.

S-a ales praful pentru sfârşitul de an al Pâncotei.
Comentează 0

După o repriză albă, apărarea a gafat în 3 rânduri ale jocului cu Universitatea Cluj, plus un penalty ratat la 1-2, şi s-a ales praful. 

„Am întâlnit o echipă ce arată mult mai bine decât cea din tur, la Cluj. I-am și avertizat pe jucători că meciul va fi greu, deoarece am observat bine adversarul în cele două jocuri televizate. Ne-am propus să câștigăm, căci doar așa mai păstram ceva șanse la play-off, unde poate nu se gândea nimeni că vom ajunge. Cred că băieții au vrut, dar atât au putut. Am făcut foarte multe greșeli, în special în apărare. În fine, când mai ratezi și 11 metri la 1-2, e greu să speri la ceva bun. Dacă făceam 2-2, cred că puteam câștiga jocul, căci eram echipa ce venea din spate. Repet, am vrut să câștigăm, dar parcă adversarul a fost ceva mai bun decât noi. Dacă am fi câștigat, șansele erau de 60-70% să ajungem în play-off, așa, însă, nu văd ce mai putem face”, a spus antrenorul Ionuţ Popa.

Pâncota rămâne în pregătire până vineri. Reunirea lotului pentru la anul este prevăzută pe data de 11 ianuarie

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite